Kørselsvejledning

Beliggenhed

Hotellets beliggenhed i Københavns centrum er ideel til at udforske byen
Dette hotel i Københavns centrum ligger lige over for Hovedbanegården, hvilket gør det nemt for gæsterne at bevæge sig rundt i området. Gå en tur hen til modebutikkerne på Strøget og underholdningen i det magiske Tivoli. Det tager kun 10 minutter for vores gæster at køre til forretningsmøder i Bella Center.

Transport
København har et veludviklet offentligt transportsystem med knap 200 togstationer. Radisson Blu ligger over for Hovedbanegården og har indendørs parkering samt nem adgang til større biludlejningsfirmaer. Der er desuden nem adgang til mange busser og taxier.

Det tager cirka 13 minutter at tage toget fra Kastrup Lufthavn til Hovedbanegården. Gæsterne bør stige af ved Københavns Hovedbanegård (tredje stoppested), hvorfra det tager godt fem minutter at gå til Radisson Blu Royal Hotel.

Transport fra lufthavnen med bus 5A tager cirka 35 minutter. Gæsterne skal stige af ved Københavns Hovedbanegård, hvorfra det tager godt fem minutter at gå til hotellet.

Transport fra lufthavnen med en taxi tager cirka 20 minutter.

 

Services

  • Gratis internetforbindelse

    Som en del af E@syConnect-servicekonceptet tilbyder Radisson Blu hoteller gratis bredbåndsforbindelse. Højhastighedsinternet-forbindelse og/eller trådløs internetforbindelse er nu gratis for alle hotellets gæster.

Hotelfaciliteter

  • Højhastighedsinternet
  • Room service
  • Motionscenter
  • Suiter
Radisson Blu Royal Hotel, København  – 
Hammerichsgade 1  –  DK-1611 –  København –  Danmark – 
Telefon  +45 33 426000
55.675007 12.563885