Kørselsvejledning

Beliggenhed

Hotel i København Centrum tæt på transportmuligheder
Lettilgængeligt for rejsende, da Hovedbanegården ligger lige over for hotellet. København Centrum er en livlig destination fyldt med kunst, kultur og en lang række restauranter af top-kvalitet. Det strålende lys og livligheden drager rejsende til Tivoli, som ligger bare en kort gåtur derfra.

Transport
København har et veludviklet offentligt transportsystem med knap 200 togstationer. Radisson Blu ligger over for Hovedbanegården og har indendørs parkering samt nem adgang til større biludlejningsfirmaer. Der er desuden nem adgang til mange busser og taxier.

Det tager cirka 13 minutter at tage toget fra Kastrup Lufthavn til Hovedbanegården. Gæsterne skal stige af ved Københavns Hovedbanegård (tredje stoppested), hvorfra det tager godt fem minutter at gå til hotellet.

Transport fra lufthavnen med bus 5A tager cirka 35 minutter. Gæsterne skal stige af ved Københavns Hovedbanegård, hvorfra det tager godt fem minutter at gå til hotellet.

Transport fra lufthavnen med en taxi tager cirka 20 minutter.

 

Services

  • Gratis internetforbindelse

    Som en del af E@syConnect-servicekonceptet tilbyder Radisson Blu hoteller gratis bredbåndsforbindelse. Højhastighedsinternet-forbindelse og/eller trådløs internetforbindelse er nu gratis for alle hotellets gæster.

Hotelfaciliteter

  • Højhastighedsinternet
  • Room service
  • Motionscenter
  • Suiter
Radisson Blu Royal Hotel, København  – 
Hammerichsgade 1 –  DK-1611 –  København –  Danmark – 
Telefon  +45 33 426000
55.675007 12.563885