Hoteller i Malmø

MALMÖ – BESØG SVERIGE OG DANMARK PÅ SAMME TID!

Multikulturelle Malmø er smukt beliggende ved vandet og ligger kun 30 minutter fra København! Bo på det elegante Radisson Blu Hotel, Malmö, med masser af shoppingmuligheder i gåafstand. Du vil uden tvivl vil kunne gøre et godt køb i en af de mange butikker og stormagasiner. Blot et stenkast fra hotellet finder du kunstgallerier, museer og grønne parker for slet ikke at nævne det livlige natteliv og toget til København.

Malmø er på mange måder Sveriges mest progressive by. Her findes broen til kontinentet, og mennesker fra nær og fjern flytter hertil. Øresundsregionen pulserer af liv. Nærheden til det øvrige Europa og det store antal svenskere med baggrund i andre lande påvirker også udbuddet af restauranter og underholdning. Det er ikke længe siden, Malmø så ud til at gå samme vej som mange andre gamle industribyer, men så skete der noget.

Malmø var i slutningen af middelalderen Danmarks næststørste by efter København. Der var søfarten, der fik byen til at vokse. Siden 1658 har Skåne været svensk, og i dag er Malmø og København tæt forbundet via Øresundsbroen. Hver dag pendler tusindvis af mennesker over Øresund, og byerne samarbejder på mange områder. Beliggenheden tæt på Skandinaviens største lufthavn, Kastrup, gør byen meget interessant for erhvervslivet. Dér, hvor det er nemt at komme videre ud i verden, vælger mange også at bo. Ikke mindst musikere og kunstnere. Noget, som sætter sit præg på byen. Få byer i Skandinavien har et så spændende kulturliv. Især Malmö Konsthall er et godt eksempel på dette.

Indtil 90'erne var Malmø på vej til at blive en slidt gammel industriby, men så skete der noget. I dag er det en sand kundskabsby anført af Malmö Högskola – en af Sveriges førende læreanstalter for studier i nye medier og kommunikation. I Sveriges tredjestørste by finder du nu moderne arkitektur og masser af spændende forretnings- og kulturprojekter. Malmø tager også mod flere nytilflyttere fra andre lande end nogen anden svensk by. Det giver Malmø en unik kosmopolitisk karakter. Du kan vandre rundt i gader, som du garanteret ikke finder noget andet sted i Sverige. Områder, der præges af helt andre kulturer end den traditionelt svenske.

Nærheden til vandet giver Malmø et specielt skandinavisk lys. Allerede siden sildefiskeriets tid har det været netop havnen, som har formet byen. I dag er Västra Hamnen, hvor Kockums-værftet engang lå, et spændende bolig-, industri- og uddannelsesområde. Hele området består af opfyldninger i havet nord for den oprindelige strandlinje. Besøg interessante restauranter, barer og klubber. Det, der sker i Malmø, sker i Västra Hamnen. Her ligger også Malmö Högskola og Turning Torso som to tydelige symboler på den forandring, som Malmø har gennemgået gennem de seneste år. Men det gamle Malmø findes stadig i gaderne omkring Lilla Torg med sine små byhuse fra slutningen af forrige århundrede. Og på Radisson Blu Hotel Malmö bor du midt i byen. Uden for byens puls venter samtidig Skåne. Også kaldet Sveriges spisekammer. Et smukt landskab med mere landbrug end noget andet sted i Sverige.

Hoteller i Malmø

 • Radisson Blu Hotel, Malmø
  Radisson Blu Hotel, Malmø

  Beskrivelse:

  Close to the Öresund Bridge, which connects Malmö to Denmark, the Radisson Blu Hotel occupies an ideal location and is adjacent to the popular Caroli City shopping center. Expansive floorplans and Free high-speed, wireless Internet make each room and suite an enjoyable home away from home. Guests of this Malmö hotel can take advantage of on-site dining, the fitness center and 25 state-of-art meeting rooms.


  Kontaktoplysninger:

  +46 40 6984000

  Se priser
Page/country-city
radisson/Widget/Footer