Se mere

Se alle

Luk

Shopping i København

Byens brostensgader, samt gamle og charmerende arkitektur gør shopping i København til en enestående og mindeværdig oplevelse. Danmarks kosmopolitiske hovedstad tilbyder en række shopping områder med alt fra souvenirs til ekstravagante mode fund.

Med magelige overnatningsforhold, a la carte Backstage Restauranten og et fuldt udstyret fitness center, bliver der taget godt hånd om gæsterne på Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center, når de er i København for at nyde en shopping tur.

Book et værelse på Radisson Blu Falconer Hotel til din shopping tur i København.

København Shopping Guide
Københavns shopping områder er lette at finde og oftest indenfor 15 minutters kørsel eller en hurtig tur i metroen fra Radisson Blu Falconer Hotel og Conference Center.

I centrum af byen ligger Strøget, den længste gågade med shopping i Europa. Området byder også mange lækre shopping centre, såsom Magasin du Nord og Illums Bolighus.

Af andre områder der bør opmærksommes er Kongens Nytorv, et stort torv ikke langt fra Strøget og Nyhavn, der langs kajen også byder på små butikker, caféer og barer.


Nyd en shopping tur  og bo på Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center
Efter en dag i shoppingens tegn i København, tager man tilbage til den udsøgte komfort på Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center. Med førsteklasses overnatninger i København, en restaurant i særklasse og et veludstyret fitness center, samt den attraktive adresse på Frederiksberg, er dette 4-stjernede hotel det perfekte sted at slappe af efter en shopping tur i København.

Book din shopping-tur til København i dag.

Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center, København  – 
Falkoner Alle, 9 –  DK-2000 –  København –  Danmark – 
Telefon  +45 38 158001
55.67961 12.533571